Καλωσήλθατε στο Spotter Fitness!
Για εμάς η γυμναστική είναι τρόπος ζωής!

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να σου δείξουμε τον τρόπο να εντάξεις την γυμναστική στην καθημερινότητα σου. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και τις ανάγκες του κάθε ασκούμενου και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σου στο ταξίδι του fitness. Το Spotter fitness αποτελεί ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο, που παρέχει υπηρεσίες personal training. Ανυπομονούμε να σε δούμε στις προπονήσεις μας, για οτιδήποτε χρειαστείς μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!
 

Ελένη Καφετζή

Ελένη Καφετζή

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα προπονητική πετοσφαίρισης. Έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο του personal training και της προπόνησης αθλητών. Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Mat Pilates από την MKPilates. Διαθέτει πιστοποίηση surfset fitness trainer καθώς επίσης και πιστοποίηση Basic Life Support (BLS) ERC European Resuscitation Council. Υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ επί σειρά ετών με πολλές σημαντικές διακρίσεις.
Χριστόφορος Χαραλάμπους

Χριστόφορος Χαραλάμπους

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα προπονητική πετοσφαίρισης. Έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο του personal training και της προετοιμασίας αθλητών. Διετέλεσε προπονητής και γυμναστής βόλεϊ σε ομάδες Α1 Ελλάδος και Κύπρου. Εργάζεται παράλληλα ως καθηγητής στο Επιστημονικό Κολλέγιο Αθηνών - SCG College Of Athens. Υπήρξε αθλητής βόλεϊ και μέλος εθνικής ομάδος παίδων, εφήβων και ενόπλων ανδρών Κύπρου, με σημαντικότερη διάκριση τη 13η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης επί άμμου το 2006 στην Μπρατισλάβα.